sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Elitidrott är ju tyvärr starkt förknippad med skador, och vi som befinner oss snäppet under den nationella eliten är ju tyvärr inte heller förskonade. I likhet med landslags-kollegan Sarasoja-Lilja så är det ryggbesvär som ställer till det. Nu lyckades ju hon trots allt ta hem en pallplacering i Suomen-Cup i helgen, jag å min sida har  målsättningarna något lägre ställda, och att två dagar i rad lyckas hämta tidningen från postlådan får ses som hägrande formtopp.

Medicineringen som jag för närvarande åtnjuter gör att jag under bättre dagar kan lyckas lista ut mitt mellannamn, och i vissa fall lyckas jag även komma ihåg dom sex-sju första numren i mitt telefonnummer. Småfolket som bor under samma tak har jag för enkelhetens skull numrerat. Mitt medicinskåp torde ha ett värde runt två-tretusen euro om detta omsattes i den illegala läkememedelshandeln.

Nåväl, nödgad att ty mig till ett mera blygsamt träningsprogram så har jag koncentrerat mig på min paradgren vad gäller simning: femhundra-meter-försöka-undvika-att-drunkna, åtföljt av en halvtimme i bubbelpoolen, åtföljt av en halvtimme intensiv samhällsdebatt med pensionärerna i bastun. Jag har hyst fromma förhoppningar om att Sarasojas rehabiliteringsträning också ska innefatta att hon dyker upp i bastun någondera dagen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti