sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Det är ju lite småcharmigt att skriva blogg, det är därför jag undviker det i mån av möjlighet. Hursomhafver så är det ju klädsamt att göra det med nåt års mellanrum. Nu när världscupen är avslutad och friidrottssäsongen samt orienteringssäsongen ej ännu är inledda, så finns det ju ingen som helst orsak att titta på TV heller, så då kan man ju avvara en minut eller två. Ett undantag kan jag erinra mig vad gäller TV-stirrandet, Mari Laukkanen i sportmagasinet, det bör ingen man av kvinna född missa.

Utöver det ska jag frångå samtliga mina principer och titta på Eurovisionshurfandetnuskrivs när PKN visar sitt välbehövliga långfinger åt etablissemanget och kissar sådär gemytligt i den kulturella sönderklorerade ankdammen.

På det personliga planet så är jag lika asocial som vanligt, och ser ingen som helst orsak att ändra på det beteendet. Den enda konversation jag initierat under den gångna veckan var jag frågade Mr Belgian Blue på gymmet: "Menikö oikein?" och fick till svar "Nyt näytti paremmalta" när jag marklyftade lika tungt som en älva.

Följande blogginlägg publiceras rent statistiskt år 2017, så håll ogärna andan i väntan på det.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti