lauantai 20. heinäkuuta 2013

Ja här uträttas ju i sanning inga storverk, tekniskt sett är jag halvdöd men liket känns aningen varmare nu som då, och som den allom bekante Börje Phyllerin känd från den eminente serien Uti Vår Hage brukar säga så är ju det här livet i övrigt också en kamp, och som Tornedalspoeten Hulkoff skaldat, så finns det bara krig på ofärdens stig.

Med det i åtanke och som något av en måttstock så får det väl räknas som godkänt. Om man vill se det från den ljusa sidan så kan man ju alltid trösta sig med att den här jävla sommaren börjar så småningom vara på den vinnande sidan, och nu är det bara en tidsfråga innan man får sluta vara vältränad, brun, rik, ha vackra barn och vara allmänt sådär förbannat Pripps-blå-reklam-aktig. Att sådant beteende faller sig en gnutta onaturligt för mig känns inte som någon överdrift.

Nu återstår ett stycke vecka på förvärsarbetet, vilket i rent teknisk mening är en halv vecka, och sedan blir det tre veckor riktigt jävla asocialt beteende och jag kommer konsekvent att vägra röra mig med något mera avancerat än tvåstaviga ord, och all form av aktivitet som inte faller under någon av kategorierna: träning, fiske eller bastubad kommer under inga omständigheter att utövas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti